nedjelja, 13. ožujka 2011.

Antonija Blaće

Antonija Blaće

Diplomirana inženjerka grafičke tehnologije Antonija Blaće rođena je 02. listopada 1979. godine, a svoje je školovanje upotpunila školom za Odnose s javnošću. Jedna od najperspektivnijih mladih voditeljica, iza sebe već ima dugogodišnji voditeljski staž kao voditeljica najvećeg reality showa 'Big Brother', koji ulazi u svoju 6. sezonu, a koji će Antonija voditi, ovaj put iz Beograda.

Antonije Blaće omiljena je kako među gledateljima tako i u medijima, njezin zarazan osmijeh i optimizam u kombinaciji sa snalažljivošću, britkim humorom i svestranošću potvrda su voditeljskog potencijala koji uveseljava gledatelje RTL Televizije. U ulozi voditeljice dokazala se i u prvoj sezoni adventure showa Fear Factor, te kao voditeljica iznimno uspješnog projekta Večera za 5.

Njezina izražena spontanost, elokventnost i optimizam u kombinaciji sa snalažljivošću, britkim humorom i svestranošću, aduti su koji ovu mladu Šibenčanku svrstavaju među najveće i najbolje voditelje domaćeg TV prostora. Ambiciozna voditeljica postala je i ambasadorica Udruge "RTL pomaže djeci" gdje svojim pozitivnim stavom uveseljava i pomože mališanima kojima je to najpotrebnije.



 

0 komentari:

Najpopularnije

Poll